ΠΡΟΣΟΧΗ

Προσοχή! Οι οδηγοί μου είναι μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς,
εφαρμόζοντας τους κακόβουλα σε τρίτους είναι με δικιά σας ευθύνη καθώς ορισμένοι απο αυτούς είναι παράνομοι


Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Dark Hacking Methodology






Dark Hacking Methodology 

Είναι ένα ebook που γράφτηκε με πολύ κόπο . O στόχος μου είναι
βοηθήσω τους αναγνώστες μου να καταλάβουν ορισμένα πράγματα σχετικά με την ασφάλεια των δικτύων και των λειτουργικών συστημάτων,το βιβλίο γράφτηκε με απλό και κατανοητό τρόπο.

Θα σας βοηθήσει πολύ να καταλάβετε ορισμένες επιθέσεις καθώς είναι ένας οδηγός  βήμα βήμα απο την εγκατάσταση (Kali linux )Γράφημα των γύρω μας δικτύων,Εισβολή σε αυτά, πως κλέβετε κωδικούς facebook,gmail,yahoo,paypal μέχρι την εισβολή σε συστήματα και πως να διαγράφετε τα ίχνη σας
Αυτό το βιβλίο στηρίζετε καθαρά σε επιθέσεις και από αυτές μπορείτε να καταλάβετε πως να διορθώσετε την ασφάλεια στο δίκτυο σας

-->
!!Προσοχή!!
'Εφαρμόζοντας τις μεθόδους μου σε μη εξουσιοδοτημένα δίκτυα και συστήματα είναι με δικιά σας ευθύνη. Αγοράζοντας αυτό το βιβλίο συμφωνείτε αυτόματα με τους όρους: Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ,Πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς δεν έχετε το δικαίωμα μεταπώλησης η αντιγραφής του βιβλίου και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα και αναντίρρητα τους όρους που εδώ διατυπώνονται χωρίς καμία εξαίρεση.
Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Όλος ο σχεδιασμός , το κείμενο, και οι εικόνες είναι ιδιοκτησία του www.nickthesail0r.blogspot.gr και δεν κανείς τρίτος δεν έχει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιεί με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη

Περιορισμός ευθύνης

Ο συγγραφέας δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες ποινές, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, καταπάτηση προσωπικών δεδομένων ή ζημιάς περιουσίας και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή ή την παρουσίαση αυτού του βιβλίου ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας συνδεδεμένης, με αυτό το βιβλίο.

Αν διαφωνείτε με τους Όρους, μη προβείτε σε αγορά του βιβλίου.

 Αν συμφωνειτε με αυτους τους ορους και θελετε να κανετε αγορα αυτου του βιβλιου πατηστε στο κατω κουμπι


4 σχόλια:

Francesko Isallari είπε...

Geia xara,Thelo na rotiso to Sigekrimeno Biblio vasizete mono me to KaliLinuxOs i ine & gia Windows an mporis na ginis lg pio Analitikos..

Eyxaristo ek ton proteron!

nickthesail0r είπε...

Ειναι για kali linux αλλα μπορεις ανετα να τρεξεις τα kali με virtual box μεσω windows.

Francesko Isallari είπε...

Ok oso afora to vivlio exei Egkiisi epistrofis xrimaton gia tous odigous pou eksigi mesa ksero oti i erotisi mou isos se ksafniazi alla iparxoun anthropi pou isos k na mn ta kataferoun i na mn ine toso (Efkola) na ta katanoisi kapios afta ta osa legonte eki mesa.
Eyxaristw poli gia ton Xrono sou!

nickthesail0r είπε...

Αν αγορασεις ενα βιβλιο που σου λεει πχ πως να μαθεις Μicrosoft word,excel κτλ ποιος θα φταιει ?αυτος που το εγραψε?η εσυ που δεν προσπαθησες?
To βιβλιο το εγραψα βημα βημα με εικονες ωστε και ενας αρχαριος να μπορει να εφαρμοσει τους οδηγους και να καταλαβει παρα πολλα πραγματα.
Αν πιστευεις οτι δεν μπορεις να τα καταφερεις τοτε κοιταξε στο blog μου και προσπαθησε να κανεις καποιο απο τους οδηγους μου.Εισαι καινουργιο μελος στο blog γιαυτο εχεις καποιους ενδιασμους ....οπως και να εχει η payhip εκει που ανεβασα το βιβλιο δεν δινει επιστροφη χρηματων.