ΠΡΟΣΟΧΗ

Προσοχή! Οι οδηγοί μου είναι μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς,
εφαρμόζοντας τους κακόβουλα σε τρίτους είναι με δικιά σας ευθύνη καθώς ορισμένοι απο αυτούς είναι παράνομοι


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Διαφορα Hack

Εφαρμοζοντας αυτες τις οδηγιες ειναι με δικο σας ρισκο καθως δεν ευθυνομαι για τυχον ζημια που μπορει να προκληθει αν κατι παει στραβα

Ζαρια

Πολλες φορες θα θελατε να φερνατε παντα εξαρες στα ζαρια.Ενας τροπος για να το κανετε αυτο ειναι να παρετε τα ζαρια να τα βαλετε με τις εξαρες να δειχνουν προς τα πανω μεσα σε ενα ταψι στο φουρνο και να τα αφησετε στους 180 βαθμους για 20-25 λεπτα. Με αυτο τον τροπο το βαρος θα παει προς τα κατω ,οποτε οταν τα πετατε καθως το πανω και ελαφρυτερο μερος τους που θα δειχνει προς τα πανω θα μας δειχνει παντα εξαρες οσες φορες και αν τα πεταμε

Μαγνητες

Διαφοροι τροποι που μπορειτε να χρησιμοποιησετε τους μαγνητες ειναι :
Στο φιλτρο λαδιου του αμαξιου.Περνετε και βαζετε ενα μαγνητη δυνατο στο πανω μερος και με αυτο το τροπο εμποδιζει να περνανε τα ρινισματα στην μηχανη
οταν εχετε ανεμιστηρακι η οποιαδιποτε συκευη που δουλευει με μοτερ μπορειτε να βαλετε ενα μαγνητη πανω και θα ανεβασει τις στροφες.
μπορειτε να μαγνητισετε το κατσαβιδι σας ετσι ωστε να πιανετε ποιο ευκολα τις βιδες απλα περνετε τον μαγνητη και τον τριβετε προς την μια κατευθυνση 5-6 φορες απο πανω προς τα κατω στο σιδερενιο μερος απο το κατσαβιδι.

Ψυξη σε 2 λεπτα

αν θελετε να παγωσετε διαφορα αναψυκτικα η ποτα σε 2 λεπτα απλα παρτε παγακια βαλτε τα σε ενα μπολ βαλτε λιγακι νερο και προσθεστε μια χουφτα αλατι αφηστε τα αναψυκτικα για 2 λεπτα και ειστε ετοιμοι.

Μπουκαλι  κομμενο στην μεση

ενας ευκολος τροπος να κοψετε ενα μπουκαλι στην μεση ειναι να παρετε ενα κορδονι(μαλλινο) να το ποτισετε με οινοπνευμα η ζιπελαιο να το δεσετε στο μπουκαλι και να το αναψετε ετσι ωστε να υπαρχει ενα στεφανι απο φωτια γυρω του.και το μπουκαλι εχει κοπει στην μεση ομοιομορφα.


Μπογιες και κολλες

ενας πολυ ευκολος τροπος για να βγαλετε μπογιες η κολλες απο τα χερια σας ειναι να παρετε λιγο λαδι και να το τριψετε πανω στην επιφανεια η στο χερι σας που θελετε να βγαλετε την μπογια/κολλα.

Ειναι ο φουρνος μικροκυματων σας ασφαλης;

ενας πολυ απλος τροπος για να το εξακριβωσετε ειναι να παρετε το κινητο σας να το βαλετε μεσα στον φουρνο μικροκυματων να κλεισετε την πορτα και να καλεσετε το κινητο σας.Αν χτυπισει παει να πει οτι ο φουρνος μικροκυματων σας αφηνει την ραδιενεργεια να βγει προς τα εξω οποτε καλυτερα να παρετε αλλον.

Καφες ελληνικος

τον βαζουμε σε ενα αλουμινοχαρτο και τον αναβουμε με αναπτηρα. Το αρωμα του καλυπτει ολες τις μυρωδιες επισεις διωχνει τα κουνουπια και τις σκνιπες

Κινητο μεσα σε υγρο

ενας ευκολος τροπος για να γλυτωσετε το κινητο σας οταν σας εχει πεσει μεσα σε υγρο.Κατευθειαν βγαζετε την μπαταρια σκουπιζετε τα πολλα νερα και επειτα βαζετε το κινητο μεσα σε ενα ταπερ με λιγακι αλατι η σιλικονουχα μπαλακια σαν και αυτα που εχουνε τα παπουτσια οταν τα αγοραζουμε το αφηνετε για 1 μερα ετσι ωστε να τραβηξει ολη την υγρασια και το νερο και αν δεν προλαβε να βραχυκυκλωσει τοτε θα λειτουργει μια χαρα.

Πιτσα σε 20 λεπτα 

ενας πολυ γρηγορος τροπος για να φτιαξετε πιτσα ειναι να παρετε ψωμια του τοστ να τα μουσκεψετε με γαλα να παρετε ενα ταψι να απλωσετε τα μουσκεμενα τοστακια μετα να προσθεσετε ζαμπον τυρι μπεικον και οτι υλικα θελετε να τα βαλετε στον φουρνο για 20 λεπτα στους 200 βαθμους ετσι ωστε να λιωσουνε τα τυρια και ειστε ετοιμοι.

Αντικλειδι σε 10 λεπτα

ενας πολυ ευκολος τροπος για να φτιαξετε αντικλειδι ειναι να παρετε το κλειδι σας να παρετε ενα σαπουνι να το αποτυπωσετε πανω και μετα να παρετε ενα πλαστικο  να το λιωσετε με αναπτηρα πανω απο το αποτυπωμα στο σαπουνι.ετσι θα εχετε φτιαξει ενα πλαστικο κλειδι

Πως θα ανοιξετε μια κλειδωμενη βαλιτσα με φερμουαρ με ενα στυλο

Απλα περνετε το στυλο το βαζετε στα δοντακια και τραβατε λιγακι προς τα πανω και με το στυλο κανετε δεξια η αριστερα και ανοιγετε περισσοτερο το ανοιγμα.για να την κλεισετε απλα παρτε το φερμουαρ με την κλειδαρια και τραβηξετο  μεχρι να κλεισουνε παλι τα δοντακια.με αυτο τον τροπο ελενχουνε στα αεροδρομια τις βαλιτσες μας χωρις να το ξερουμε.

Πως θα κανετε το ασυρματο στικακι σας να εχει μεγαλυτερη εμβελεια

Απλα περνετε ενα κουτακι αναψυκτικου το κοβετε απο πανω γυρω γυρω και το κοβετε σαν λουλουδι, στο κατω μερος κανετε μια τρυπα ετσι ωστε να περναει το μισο στικακι και με ενα καλωδιο usb επεκτασης το ενωνετε με τον υπολογιστη σας.και ειστε ετοιμοι.μπορειτε να το βαλετε και εξω απο το παραθυρο σας αν εχετε μακρυ καλωδιο.

Γδαρμενα cd/dvd

Ενας ευκολος τροπος για να ξαναπαιξουνε τα γδαρμενα cd σας ειναι να παρετε οδοντοκρεμα με baking soda και να τα αλειψετε με ενα πανακι.και να τα σκουπισετε μεχρι να φυγει τελειως η οδοντοκρεμα.Με αυτο τον τροπο απλα γεμιζετε τα κενα απο τις γρατσουνιες με την οδοντοκρεμα ετσι ωστε να μην αντανακλα η ακτινα του λειzερ και να τα διαβαζει το cd player σας
  
Διπλος καθρεφτης

Ενας τροπος για να δειτε αν ενας καθρεφτης ειναι διπλος δλδ αν σας βλεπουνε πισω απο ενα καθρεφτη ειναι να βαλετε το δακτυλο σας να ακουμπισει τον καθρεφτη αν υπαρχει εστω και χιλιοστο αποσταση τοτε ειναι διπλος αλλιως ειναι κανονικος καθρεφτης*(προσεξτε σε ξενοδοχεια,τουαλετες κτλ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: